Lavt stoffskifte? HÆ? JEG?

  • 31.03.2016 - 19:45

Var hos Fürst og tok noen blodprøver før påsken og tydeligvis ligger stoffskifte mitt under normalen. Viktig å få frem her at jeg IKKE har klinisk lavt stoffskifte, men lavt og litt under det som er normalt. Det første jeg tenkte var "hah, jeg som ikke klarer å legge på meg om jeg prøver engang, dette må være en feil". Jeg mener, ikke sliter jeg med energien, jeg spiser som en hest og har normal "funksjon" på "ting" i kroppen for å si det pent. Var helt sikker på at jeg hadde et veldig høyt stoffskifte! Men prøvene viser det motsatte. Legen fikk heller ikke dette til å stemme så derfor skal jeg ta noen nye prøver, men hvor ofte gjør Fürst feil liksom.

I tillegg har jeg høy hvilepuls! Den ligger på 80-85! Herregud, er jeg 100 år på innsiden eller? (no offence til dere som er eldre)! Føler meg ikke dårlig på noen som helst måte, men blir litt sånn, hva er det som skjer her? Får ikke noe av dette til å stemme.


Dagens beinøkten (alle 10x3):

- knebøy og sidesteg med strikk

- bulgarsk utfall, 12kg kettlebell i hver hånd (supersett)

- step ups, 12kg (supersett)

- sumo squats, 40kg kettlebell

- markløft, 60kg

- hip thrust, 60kg
 

Nei nå ble det mye styr her i stua, må gå. Ha en fin kveld:)

 

Cathrine Narum 31.03.2016 kl.20:07

Hmm, så rart :p Nei, ikke ofte det blir feil prøvesvar, men det hender jo.. Du får oppdatere oss med de neste blodprøvene :)

Theodora 01.04.2016 kl.07:10

Cathrine Narum: Ikke sant! Kjemperart spør du meg.. Skal oppdatere når jeg vet mer;)
God fredag:D
Skriv en ny kommentar
hits